32-vuotiaan Jérôme Boatengin kymmenvuotinen taival Bayern Münchenissä päättyi viime kauteen. Vaikka hän pelasi 29 bundesliigaottelua, enemmän kuin koskaan aiemmin, oli hyvissä ajoin selvää, ettei hänen sopimustaan jatkettaisi. Boatengin ura on kääntynyt viime vuosina laskuun.

Fabrizio Romano muiden muassa twiittaa, että Boateng on tänään tiistaina solminut sopimuksen Ranskan liigassa pelaavan Lyonin kanssa. Boateng on läpäissyt myös lääkärintarkastuksensa.

Boateng on pelannut Saksan maajoukkueessa 76 ottelua tehden yhden maalinkin. Viimeksi hän edusti maataan kolme vuotta sitten. Kesällä 2014 hän näytteli avainroolia Saksan maailmanmestaruudessa ja Mestarien liigan voittoa hän juhli vuosina 2013 ja 2020.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Jerome Boateng joins Olympique Lyon as free agent. Contract agreed and medical completed few minutes ago. Done deal and confirmed. 🔴 #OL #DeadlineDay