Mikä on Kylian Mbappén tilanne? – PSG-luotsi vastasi kahteen polttavaan kysymykseen

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin päävalmentaja Mauricio Pochettinon mukaan Kylian Mbappé nähdään kentällä sunnuntaina, kun PSG kohtaa Reimsin.

22-vuotiaan Mbappén ympärillä on riittänyt kuhinaa koko viikon ajan, kun Real Madrid teki hänestä kaksi jättimäistä tarjousta. Ensimmäisen, 160 miljoonan euron, tarjouksen PSG hylkäsi, mutta toinen tarjous, arvoltaan 170+10 miljoonaa euroa, on yhä pöydällä.

Mbappé, joka unelmoi Real Madridissa pelaamisesta, on kertonut lähtöhaluistaan PSG:n urheilutoimenjohtaja Leonardolle, mutta ei ole tehnyt samaa Pochettinolle.

– Kylian on valmistautunut huomiseen otteluun. Hän ei ole kertonut minulle mitään siitä, että olisi jättämässä seuran, Pochettino kertoi lauantain lehdistötilaisuudessa.

Reimsin puolustajia ei käy kateeksi, sillä myös Neymar ja Lionel Messi ovat tekemässä sunnuntaina ensiesiintymisensä tällä kaudella. Näin ollen PSG:n kärkikolmikon muodostaisivat Neymar, Mbappé ja Messi – onkohan koskaan aiemmin nähty kovempaa trioa?

– He ovat harjoitelleet hyvin ja analysoimme tilanteen, emme ole vielä nimenneet joukkuetta. He tulevat varmasti pelaamaan, mutta emme vielä tiedä, pelaavatko he kaikki alusta alkaen, Pochettino vastasi polttavaan kysymykseen siitä, nähdäänkö kaikki kolme supertähteä PSG:n avauskokoonpanossa.

Reimsin ja PSG:n välinen Ligue 1:n ottelu potkaistaan käyntiin sunnuntai-iltana kello 21:45 Suomen aikaa.

LUE MYÖS: Real Madrid asetti tiukan aikarajan PSG:lle – heittääkö pariisilaisjätti 200 miljoonaa savuna ilmaan?