Pelaajien kimppuun käytiin häikäilemättömästi kesken Ranskan liigan ottelun – katso kuristusjäljet kauloilla

© Kuva: Getty Images

Ranskan pääsarja Ligue 1:ssä jouduttiin sunnuntai-iltana todistamaan todellista kaaosta ja sekasortoa, kun Nicen ultrat hyökkäsivät kotikentällään Olympique Marseillen pelaajien kimppuun.

Rivieralaiskaupunki Nizzan ylpeyden fanaattisimmat kannattajat heittivät Marseillen Dimitri Payetia, 34, muovipulloilla aina, kun tämä joutui tulemaan ottelun aikana kulmalipun lähettyville. Payet sai lopulta provosoinnista tarpeekseen ja palautti yhden pulloista katsomoon.

Useiden Nicen fanien tunteet kuohahtivat. He riensivät kentälle ja yrittivät käydä käsiksi niin Payetiin kuin muihinkin marseillelaisiin. Marseillen pelaajista paikalle juoksivat Álvaro González ja Matteo Guendouzi, joita Nicen seurajohtaja syytti koko jupakan leimahtamisesta.

Nicen kapteeni Dante, 37, koetti tyynnytellä kannattajia ja vähentää osapuolien välistä jännitystä. Hänen yrityksensä eivät auttaneet. Pelaajat, järjestyksenvalvojat ja etenkin Marseillen päävalmentaja Jorge Sampaoli ottivat osaa tappeluihin ennen kuin päätuomari Benoît Bastien katsoi, että peli tuli keskeyttää.

Marseillen pelaajista Guendouzi ja Luan Peres saivat tappeluiden lomassa kuristusjälkiä kaulanseuduilleen. Myös Payetin selässä on kuvamateriaalista nähtävissä nirhaumia.

Ottelun tulos on toistaiseksi tuomittu Nicen 3–0-voitoksi.

Marseillen pelaajia heiteltiin pulloilla myös joukkueen edellisessä vierasottelussa Montpellieriä vastaan. Tuolloin ottelu pysäytettiin vain hetkeksi.

Jos upotukset eivät näy, voit katsoa ne täällä ja täällä.


Leicester – Tottenham | Jääkö Tottenham telineisiin? ⭐️⭐️½