Huuhkajien laitapuolustaja Jere Uronen pääsi haastamaan itseään Paris Saint-Germainin tähtisikermää vastaan myöhään perjantai-iltana.

Maalirikas kamppailu päättyi Urosen edustaman Brestin kotikentällä PSG:n 4–2-voittoon. Suomalaispuolustaja ahersi vasemman laitapuolustajan tontilla täydet 90 minuuttia.

PSG avasi maalihanansa 23 minuutin pelin kohdalla, kun Ander Herreran puolivolley yllätti Brest-maalivahti Marco Bizotin. Noin varttia myöhemmin Kylian Mbappé puski taululle numerot 2–0.

Vielä ennen puoliaikavihellystä Franck Honorat kavensi pelin Romain Favren ovelan kantapääsyötön jälkeen, mutta toisella puoliajalla PSG otti taas komennon.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Stade Brestois 29 (@stadebrestois29) jakama julkaisu

Vartti ennen päätösvihellystä Idrissa Gana Gueyen voimakas laukaus pamahti yläkulmaan PSG:n puretun kulmapotkun jälkeen ja vei pariisilaiset 3–1-johtoon.

Vaikka Steve Mounie toi Brestin toistamiseen maalin päähän viisi minuuttia ennen päätösvihellystä, löi Angel Di María vielä viimeisen naulan Brestin arkkuun varsinaisen peliajan täyttyessä. PSG voitti ottelun rutiininomaisesti 4–2.

Lionel Messi ei vielä tehnyt debyyttiään PSG:n paidassa. Myös brassihyökkääjä Neymar ja Real Madridin entinen kapteeni Sergio Ramos olivat ottelusta sivussa.

Brest on kahden tappion ja yhden tasapelin myötä Ligue 1:n sarjataulukossa 12. sijalla. PSG on sen sijaan rymistellyt jo kärkeen voitettuaan kolmesta ensimmäisestä ottelustaan jokaisen.