Nice pelasi kotikentällään Allianz Rivieralla ottelun Olympique Marseillea vastaan Ranskan liigassa sunnuntaina. Ottelu keskeytyi yllättäen 78. minuutilla, kun kotijoukkueen ultrat ylittivät turva-aidat ja velloivat kentälle tapellakseen Marseillen pelaajien kanssa.

Muutamat Marseille-pelaajat loukkantuivat tuoksinnassa. Nicen puheenjohtajan mielestä asiaton häiriökäyttäytyminen oli vierasjoukkueen syytä.

Molemmat joukkueet vetäytyivät lopulta pukusuojiin, ja Marseille kieltäytyi palaamasta kentälle.

[readmore from=Ligue-1]

Mediassa oletettiin, että Marseillelle olisi tuomittu ottelusta 0–3-tappio luovutuksella. RMC Sportin mukaan näin ei kuitenkaan ole. Lehti kertoo, että Ligue 1:n kurinpitoyksikön komissiolla on pöydällään kolme vaihtoehtoa.

Nice ja Marseille voivat aloittaa pelin kokonaan alusta, jättää Nicen 1–0-tuloksen voimaan, tai sitten Nicelle voidaan tuomita 0–3-tappio turvallisuusmääräysten rikkomisesta.

Nizzan yleinen syyttäjä on ottanut kentälle ryntäyksen tutkintaansa. Syyttäjä pyrkii selvittämään järjestyshäiriöitä aiheuttaneiden kannattajien henkilöllisyydet muun muassa videomateriaalin avulla.