Ranskan liigan kentälle ryntäyksen sekava vyyhti ei auennutkaan vielä – seuroilla on nyt kolme vaihtoehtoa

© Kuva: Getty Images

Nice pelasi kotikentällään Allianz Rivieralla ottelun Olympique Marseillea vastaan Ranskan liigassa sunnuntaina. Ottelu keskeytyi yllättäen 78. minuutilla, kun kotijoukkueen ultrat ylittivät turva-aidat ja velloivat kentälle tapellakseen Marseillen pelaajien kanssa.

Muutamat Marseille-pelaajat loukkantuivat tuoksinnassa. Nicen puheenjohtajan mielestä asiaton häiriökäyttäytyminen oli vierasjoukkueen syytä.

Molemmat joukkueet vetäytyivät lopulta pukusuojiin, ja Marseille kieltäytyi palaamasta kentälle.

Mediassa oletettiin, että Marseillelle olisi tuomittu ottelusta 0–3-tappio luovutuksella. RMC Sportin mukaan näin ei kuitenkaan ole. Lehti kertoo, että Ligue 1:n kurinpitoyksikön komissiolla on pöydällään kolme vaihtoehtoa.

Nice ja Marseille voivat aloittaa pelin kokonaan alusta, jättää Nicen 1–0-tuloksen voimaan, tai sitten Nicelle voidaan tuomita 0–3-tappio turvallisuusmääräysten rikkomisesta.

Nizzan yleinen syyttäjä on ottanut kentälle ryntäyksen tutkintaansa. Syyttäjä pyrkii selvittämään järjestyshäiriöitä aiheuttaneiden kannattajien henkilöllisyydet muun muassa videomateriaalin avulla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.