Sky: Kylian Mbappé pelkää PSG:n pettävän lupauksensa – Real Madridin tarjous on yhä pöydällä

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjästä Kylian Mbappésta tuntuu, että häntä pidetään seurassa vasten tahtoaan, kertoo Sky Sports.

Mbappé, 22, on ilmaissut PSG:lle, että hän haluaa lähteä ja hänellä on ottajakin valmiina: Real Madrid.

Madridilaisjätti on korottanut tarjouksensa ranskalaistähdestä 170 miljoonaan euroon. Summa voisi kasvaa vielä 10 miljoonalla eurolla erilaisten bonusten myötä. Los Blancos on antanut PSG:lle sunnuntai-iltaan asti aikaa vastata tarjoukseen tai muuten se vetää tarjouksensa pois.

Mbappé siirtynee Real Madridiin joka tapauksessa, vaikka PSG ei hyväksyisikään Madridin tarjousta tänä viikonloppuna. Hänen sopimuksensa PSG:n kanssa päättyy ensi kesänä, jolloin hän on vapaa vaihtamaan seuraa ilman siirtokorvausta. Mbappé voi jo vuodenvaihteesta lähtien solmia esisopimuksen Madridin kanssa, kunhan hän ei allekirjoita uutta diiliä PSG:n kanssa. Tähän mennessä mikään ei ole viitannut siihen, että Mbappé olisi uusimassa sopimuksensa Pariisissa.

Skyn mukaan Mbappé kokee PSG:n luvanneen, että hänet voidaan myydä, kunhan pariisilaisseura saa hänestä 180 miljoonaa euroa, eli saman summan, jolla se itse hankki Mbappén AS Monacosta vuonna 2018. Real Madridin uusin tarjous vastaisi Mbappén edellistä siirtosummaa, mutta ranskalaistähdestä tuntuu, että PSG on perääntymässä lupauksestaan.

PSG on toistaiseksi maksanut Monacolle 145 miljoonaa euroa Mbappésta. Siirtokorvauksen viimeinen osa on määrä maksaa, kun Mbappé solmii jatkosopimuksen tai myydään muualle.

Aiemmin tällä viikolla PSG:n urheilutoimenjohtaja Leonardo myönsi Mbappén lähtöhalut, mutta sanoi myös, että PSG määrittelee, millä ehdoin ranskalaishyökkääjä lähtee seurasta.