Superliigan itsepäinen ajaminen lopettamassa yhden jalkapallohistorian suurista tarinoista? Lionel Messi jäämässä vaille Barcelona-sopimusta

© Kuva: Getty Images

Torstai-illan tiedot Kataloniasta olivat jokseenkin päinvastaisia siihen nähden, mitä viime päivinä on puhuttu. Marca julkaisi confidential-artikkelin, jonka mukaan Lionel Messin ja Barcelonan yhteinen jatko näyttääkin varsin epätodennäköiseltä.

La Liga sai tällä viikolla mittavan lainapaketin sijoitusrahasto CVC:ltä, ja sen nimenomaan uskottiin mahdollistavan Messin ja tämän yli 20 vuotta edustaneen seuran uuden sopimuksen syntymisen. Nyt on Marcan tietojen mukaan käymässä juuri päinvastoin.

– Puheenjohtaja Joan Laporta on tietoinen siitä, että uuden sopimuksen tekeminen Messin kanssa on nyt kauempana kuin koskaan, lehti kirjoittaa.

Artikkelissa kerrotaan, että suunnitelmat eurooppalaisesta Superliigasta liittyvät asiaan vahvasti. Teksti väittää, että mikäli Barcelona ottaa sille tukipaketista tarjotun osuuden vastaan, sen on hyvästeltävä suunnitelmansa osallistua Superliigaan. Tähän katalonialaiset eivät ole valmiita. Jutussa sanotaan edelleen, etteivät Messin jatkaminen Barcelonassa, ja Barcelonan jatkaminen mukana superliigasuunnitelmissa ole yhtäaikaisesti mahdollisia.


Jamaika – Meksiko | Jamaika venyy! ⭐️⭐️½