Thierry Henry nostaa esille heikkouden PSG:n unelmajoukkueesta: ”Tasapaino on tärkeintä”

© Kuva: Getty Images

Thierry Henry uskoo PSG:n tarvitsevan tasapainoa kokoonpanoonsa taistellakseen pokaaleista.

Pariisilaisjätti on riehunut siirtomarkkinoilla vahvistamalla rivejään Gianluigi Donnarumman, Sergio Ramosin ja Georginio Wijnaldumin kaltaisilla tähtinimillä. Viime viikolla siirtokesän kruunasi Barcelonan supertähti Lionel Messin saapuminen seuraan.

Arsenal-legenda Henry pelasi vuosina 2007-2010 yhdessä Messin kanssa Barcelonassa. Ranskalainen ei ole vakuuttunut PSG:n puolustusvahvuudesta seuran viikonlopun 4-2-voiton jälkeen Strasbourgia vastaan.

– Tasapaino on kaikkein tärkeintä. Me puhumme aina hyökkäävistä pelaajista ja eteenpäin pelaamisesta, mutta me tarvitsemme tasapainoa, Henry kommentoi Dimanche Soir Footille.

– Jos puhutaan siitä Barcasta, jossa minä pelasin, ihmiset unohtavat ettemme me juurikaan päästäneet maaleja. Yleisesti joukkueet jotka päästävät vähän maaleja ovat lähellä mestaruuksia ja jopa Mestarien liigan voittoa.

– Yli-ihmispelaajilla siitä tulee toki helpompaa, mutta PSG päästää tällä hetkellä liikaa maaleja ottaakseen sen seuraavan tason.

PSG hävisi viime kaudella Ligue 1:n mestaruuden Lillelle. Joukkue jahtaa edelleen seurahistoriansa ensimmäistä Mestarien liigan voittoa.

Lähde: Goal

Joko nyt HSV? ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️