Serie A:ssa viime kaudella yhdeksänneksi sijoittuneen Sampdorian puheenjohtaja Massimo Ferrero on samaa sarjaa pelaavan AS Roman kannattaja, eikä peittele asiaa.

Yhdistelmä on kenties melko outo, mutta todella erikoiseksi tilanne menee, kun Ferrero tarjoaa yhtä seuransa avainpelaajista suoraan kilpailijalle.

Roma oli pitkään Arsenalin keskikenttäpelaaja Granit Xhakan kintereillä, ja siirron uskottiin laajalti olevan tapahtumassa. Sveitsiläinen päätyi lopulta kuitenkin tekemään jatkosopimuksen Lontooseen, jättän tuoreen Roma-luotsi José Mourinhon nuolemaan näppejään.

Nyt Ferrero ei malta olla kehumatta Sampdorian kirjoilla olevaa Mikkel Damsgaardia, joka muistetaan muun muassa Englantia vastaan EM-kisoissa upotetusta vaparista.

– Xhaka ei mene Romaan, mutta he tarvitsevat keskikenttäpelaajan. Haluan hänen (Damsgaard) menevän sinne. Olen Roman kannattaja, ja hän olisi heille kova vahvistus, pomo laukoi Il Corriere dello Sportille.

– Jos he soittavat minulle, suostun siirtoon.

AS Roma sijoittui viime kaudella vain kahta sarjapykälää ylemmäs. Piste-eroa joukkueilla tosin oli 10. 21-vuotiaan Damsgaardin sopimus Sampdorian kanssa on voimassa vuoteen 2024. Transfermarkt arvioi hänen arvokseen tällä hetkellä 20 miljoonaa euroa.