Voi herranjestas! Cristiano Ronaldon jättisiirto nöyryytti Lionel Messiä some-suosiossa

© Kuva: Getty Images

Manchester United vahvisti perjantai-iltana hankkineensa Cristiano Ronaldon, 36, Juventuksesta.

Siirto pitää sisällään reilusti symboliikkaa, sillä Manchester United on se seura, jossa Ronaldosta kehittyi yksi maailman parhaista pelaajista vuosien 2003 ja 2009 välillä. Sittemmin hän on vakiinnuttanut asemansa yhtenä kaikkien aikojen parhaista, minkä lisäksi hänen vetovoimansa on mainosmarkkinoilla vertaansa vailla.

Tämä on näkynyt tänäänkin sosiaalisessa mediassa, kun Ronaldon tulosta tiedotettiin Twitterissä. Manchester Unitedin julkistustwiittiä on artikkelin kirjoitushetkeen mennessä uudelleentwiitattu yhteensä 660 tuhatta kertaa ja siitä on tykätty 1,1 miljoonaa kertaa. Se on ollut ylhäällä vähän yli tunnin ajan.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Ronaldon vanhan kilpakumppanin Lionel Messin siirto PSG:hen ei saanut aikaan läheskään yhtä paljon pöhinää. Paris Saint-Germain julkisti hankintansa oikeastaan kahdessa osassa. Molempia julkaisuja on jaettu uudelleen toistaiseksi noin 260 tuhatta kertaa.

Ronaldo sai siis Messin lukemat kiinni alle tunnissa.

Jos upotukset eivät näy, voit katsoa ne täällä ja täällä.