Cristiano Ronaldo saisi talon Westendistä yhdellä Instagram-kuvalla

© Kuva: Getty Images

Tiedetään, että raha ei tuo onnea. Mutta ei Cristiano Ronaldon, 36, tarvitse kiukaitakaan ottaa, jos hänelle jotkut sosiaalisessa mediassa illistelevät. Hän kun itse tienaa enemmän somen kuin jalkapallon kautta. Täysipäiväinen influensseri siis.

Sosiaalisen median markkinointiin erikoistunut yhtiö Hopper HQ on taas selvittänyt, keille maksetaan eniten yhdestä sponsoroidusta Instagram-julkaisusta. Listan kärkeen on ensimmäistä kertaa noussut Ronaldo.

Juventuksen supertähdelle pitää pulittaa noin 1,35 miljoonaa euroa, jos haluaa vaikka mainostaa omaa saunavihtaansa hänen Instagramissaan. Hän voi veloittaa Hopper HQ:n arvion mukaan näin paljon jo siitäkin syystä, että seuraajia hänellä on 308 miljoonaa.

Rahamäärän suuruutta voi havainnollistaa selaamalla asuntoilmoituksia. Halvimman Etuovi.comissa myytävän Westendin omakotitalon saa omakseen 1,56 miljoonalla eurolla. Erillistalosta pyydetäänkin sitten ”enää” 945 tuhatta.

Toiseksi Hopper HQ:n rankingissa pudonnut Dwayne ”The Rock” Johnson, amerikkalainen showpainija ja toimintaelokuvien lihasplaneetta, voi saada yksittäisestä Instagram-kuvasta vastineeksi 1,28 miljoonan euron tilisiirron.

Ronaldon argentiinalainen arkkivihollinen Lionel Messi, 33, mahtuu myös kymmenen parhaan joukkoon ja on sijalla seitsemän. Yksi sponsoroitu julkaisu kartuttaa hänen varojaan noin 990 000 eurolla.

Neymarilla, 29, tekee myös tiukkaa taipua pöntölle. Hän on tietenkin sadan sakissa. Hänen lisäkseen Ronaldinho, David Beckham, Gareth Bale, Luis Suárez, Mohamed Salah, Zlatan Ibrahimović sekä Kevin De Bruyne yltävät sinne.

Luetteloa on julkaistu vuodesta 2017 lähtien.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Muokattu 2.7. klo 14.31: Otsikkoa muutettu. Aiempi otsikko oli ”Onko tässä enää mitään järkeä? – Cristiano Ronaldo saisi talon Westendistä yhdellä Instagram-kuvalla”.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.