Aina kun Cristiano Ronaldo, 36, putoaa Mestarien liigasta tai arvokisoista, sosiaalinen media täyttyy hänen faniensa apeista viesteistä. Sitten on heitä jalkapallofaneja, joiden sydämet täyttää riemu. Niin myös tälläkin kertaa, kun Portugali ei pelillisestä yliotteestaan huolimatta onnistunut taittamaan tulosta Belgiaa vastaan sunnuntaina.

Osa keskittyi postauksissaan Ronaldon vapaapotkutilastoihin, toiset hänen suoritukseensa neljännesvälieräottelussa. Jotkut olivat vain yksinkertaisesti tyytyväisiä, että lusitaani joutui pettymään.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

– Tajusin juuri, että Ronaldo ei EM-kisoissa tehnyt maalia rangaistuspilkkua kauempaa, twiittasi @KattarCule, joka käyttäjänimensä perusteella seuraa Barcelonaa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Käyttäjä @iggigg taas julkaisi meemeistä tutun piirroksen hämärästä miekkosesta ikkunan takana ilkkumassa ja nauramassa. Hänen versiossaan tämä ukkeli edustaa ”kaikkia” (engl. everyone), ja tämä katsoo Ronaldoa itkemässä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

RG 🏆

@RG__66
Ronaldo’s biggest highlight this Euros was moving a bottle of coke

– Ronaldon kisojen kohokohta oli se, kun hän siirsi kokispullon paikkaa, huomautti puolestaan Real Madrid -faniksi itseään sarkastisesti nimittävä @cristiano_peak.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

– Olen niin täpinöissäni siitä, että Belgia eläköitti Ronaldon, viestitti ”deegerowpeeare”.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Rahul Warrier

@rahulw_
Belgium, let’s go! That second half was good fun. Tough luck to Portugal but personally happy Bruno gets some rest and Ronaldo’s out.

– Huono mäihä Portugalilla, mutta henkilökohtaisesti olen onnellinen, että Bruno [Fernandes] saa vähän lepoa ja että Ronaldo on ulkona, sanoi freelancetoimittaja ja Manchester United -kannattaja Rahul Warrier.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Siavoush Fallahi

@SiavoushF
The worst free kick taker of all times

OptaJean

@OptaJean
28 - Since his EURO debuts in 2004, Cristiano Ronaldo has fired 28 free kick shots, at least four times more than any other player over the period, while converting none of them. Lock. #EURO2020 #BELPOR

– Kaikkien aikojen huonoin vaparin vetäjä, sanoi Siavoush Fallahi, ruotsalainen toimittaja ja intohimoinen Internazionale-fani.

Häntä ei siis portugalilaisen vapaapotkutilasto vakuuttanut.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Jessie defund police fund abortions Losch💚🇺🇾🌱

@JessieLosch
Nice of you not to force it to do what it didn't want to do.

Jessie Losch teki viittauksen Ronaldoon kohdistuneisiin raiskaussyytöksiin ja totesi olevansa tyytyväinen siihen, ettei tämä pakottanut palloa tekemään jotain, mitä se ei halunnut. Ronaldo oli siis ottelun päätyttyä valitellut Belgian maalivahti Thibaut Courtoisille, 29, sitä, kun ”pallo ei halunnut mennä maaliin tänään”.

Ronaldon pelillistä antia moitti myös @alexfrco, joka totesi, ettei ”Ronaldo saanut mitään aikaan belgialaista vanhainkotia vastaan”.

Belgian iäkästä puolustusta pidettiin ennen kisoja hitaahkona.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Musa Okwonga

@Okwonga
Wonder if de Bruyne will get as much credit for managing his team to victory from the sidelines as Ronaldo did.

– Saakohan [Kevin] De Bruyne yhtä paljon kiitosta joukkueensa valmentamisesta voittoon kuin Ronaldo sai? pohti kirjailija Musa Okwonga.

Hän viittasi tietenkin viime EM-kisojen loppuotteluun.

Aivan kaikki eivät yhtyneet siihen, että Ronaldo olisi pelannut kehnon ottelun. Tässä osviittaa siihen, miksi ei.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Sofascore

@SofascoreINT
🔎 | FOCUS

Cristiano Ronaldo was our highest-rated Portugal player tonight:

👌 52 touches
🥅 4 shots/1 on target
🎯 1 big ch. created
🔑 3 key passes (most)
👟 31/35 acc. passes
💨 4/5 succ. dribbles (most)
⚔️ 11/20 duels won (most)
📈 7.5 SofaScore rating

#EURO2020 #BELPOR