AS Roma tavoittelee Konferenssiliigan mestaruutta – Mourinho: ”En halua valehdella..”

© Kuva: Getty Images

José Mourinhon AS Roma johtaa Serie A:ta kolmen kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä. Mourinhon miehistö johtaa sarjaa maalieron turvin AC Milaniin ja Napoliin.

AS Roma osallistuu tällä kaudella muun muassa HJK:n kanssa Konferenssiliigaan. Tuore kilpailu näkee päivänvalonsa tällä kaudella, kun se järjestetään ensimmäistä kertaa.

AS Roma kuuluu Tottenhamin kanssa Konferenssiliigan suurimpiin voittajasuosikkeihin. AS Roma kohtaa torstai-iltana Konferenssiliigan lohkovaiheen avauskierroksella TsSKA Sofian.

Mourinho haluaa voittaa Konferenssiliigan. Kilpailu ei ole suurseuroille välttämättä prioriteettilistan kärkipäässä, mutta AS Roma on voittanut edellisen pokaalinsa keväällä 2008, kun seura kruunattiin Coppa Italian mestariksi. Sen vuoksi AS Romalle Konferenssiliiga on hieno mahdollisuus menestyä.

– Haluaisin voittaa Konferenssiliigan mestaruuden, mutta tällä hetkellä olemme vielä hyvin kaukana sen voittamisesta. Yritämme silti voittaa sen. Vielä on valtavasti otteluita pelaamatta ja en halua valehdella, ettei minua muka kiinnosta voittaa. Aluksi meidän on päästävä lohkosta jatkoon ja sitten katsotaan, mitä tapahtuu.

– Joukkueemme on yhteinen ja jos joku Sassuoloa vastaan pelannut pelaaja on torstaina penkillä, ei hän suutu siitä. Kaikki pelaajamme ovat tärkeitä. Yksikään pelaaja ei lähde lomalle Konferenssiliigaan, Mourinho vakuutti.

Mourinho tiedostaa, ettei AS Roma ole vielä läheskään valmis joukkue.

– Emme ole suinkaan täydellinen joukkue, vaan meillä on paljon töitä tehtävänä. Olemme tehneet virheitä, joiden kanssa meidän on työskenneltävä päivittäin. Olemme nöyrä joukkue, joka tiedostaa ongelmansa.

HJK aloittaa myös urakkansa Konferenssiliigan lohkovaiheessa torstaina isännöimällä Töölössä LASK Linziä. Ottelu käynnistyy klo 19.45.

Lähde: Corriere dello Sport


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004