Bayernin hirmuvire jatkuu – Robert Lewandowskin käsittämätön maaliputki katkesi

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin hirmuvire sai jatkoa perjantaina, kun joukkue kaatoi Greuther Fürthin vieraskentällä maalein 3-1.

Bayern ratkaisi voiton jo avausjaksolla, kun Thomas Müller ja Joshua Kimmich osuivat maalipuiden väliin. Vaikka Bayern joutui pelaamaan lähes koko toisen jakson miesalivoimalla Benjamin Pavardin lennettyä ulos 48. peliminuutilla, ei voittajasta ollut missään kohtaa epäselvyyttä.

Viimeistään Sebastian Griesbeckin oma maali reilu 20 minuuttia ennen loppua katkaisi isäntien selkärangan. Cedric Ittenin kavennusmaali aivan ottelun loppuhetkillä oli laiha lohtu. Bayernin supertähti Robert Lewandowski ei onnistunut Fürthissa maalinteossa, joten puolalaishyökkääjän huima 19 ottelun maaliputki katkesi.

Julian Nagelsmannin luotsaaman Bayernin meno on ollut alkukaudesta hurjaa. Joukkue jäi kauden avausottelussa pistejakoon Mönchengladbachia vastaan, mutta sen jälkeen se on jyrännyt voitosta voittoon näytöstyyliin. Kaikissa kahdeksassa voitto-ottelussa se on onnistunut maalinteossa vähintään kolme kertaa, yhteismaalien näyttäessä jäätävää lukemaa: 40-5.