Cristiano Ronaldon ele herätti koko Man Unitedin joukkueen – ”Kaikki istuivat paikoillaan”

© Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldo on saanut aikaan aikamoisen herätyksen Manchester Unitedissa.

Joukkueen maalivahti Lee Grant kertoi, miten koko joukkue muutti ainakin hetkellisesti ruokailutottumuksiaan, kun Ronaldo näytti esimerkkiä.

– Yksi esimerkki [Cristiano Ronaldon vaikutuksesta] saatiin perjantai-iltana hotellilla, Grant sanoi.

– Kuten moni tietää, perjantai-iltaisin on usein vähän jotain herkkua tarjolla. On ehkä omenapaistosta tai vanukasta tai vähän brownieta ja kermaa.

– Voin kertoa, että yksikään pelaaja ei koskenut omenapaistokseen eikä vanukkaaseen. Yksikään pelaaja ei mennyt hakemaan brownieta, vaan kaikki istuivat paikoillaan.

– Yksi pelaajista kysyi minulta: ”Mitä Cristianolla on lautasellaan?” Luonnollisesti se oli niin terveellinen lautasmalli kuin voi vain kuvitella.

Ronaldon lautasella on tiettävästi herkkujen sijaan muun muassa, kalaa, kanaa, kasviksia, hedelmiä ja kokojyvätuotteita.

– Yhdellä hänen lautasistaan oli kvinoaa, avokadoa ja muutama keitetty kananmuna. Tämä mies on uskomattomassa kunnossa, Grant sanoi.

Kurinalaista elämäntyyliä pidetään yhtenä merkittävänä tekijänä Ronaldon huippu-uran taustalla. Yhä 36-vuotiaanakin portugalilainen on fyysisesti hurjassa iskussa. Hän iski heti paluuottelussaan kaksi maalia Newcastlen verkkoon.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004