”En tiedä kuinka pysäyttää Messi, Mbappé ja Neymar” – Pep Guardiola ymmällään huippuottelun alla

© Kuva: Getty Images

Kaksi maailman suurimmista jalkapalloseuroista kohtaavat toisensa tiistaina. Manchester City matkustaa Pariisiin ottamaan Paris Saint-Germainin haasteen vastaan.

Kumpikin joukkue on aloittanut kautensa mainiosti, vaikka pientä yskähtelyäkin on molemmissa leireissä ollut.

PSG johtaa Ranskan pääsarjaa Ligue 1:tä puhtaalla pelillä ja City on Valioliigassa toisena Liverpoolin jälkeen.

Molemmat lähtevät voitto alla huippukamppailuun. PSG voitti viime lauantaina Montpellierin ja Manchester City jyräsi Chelsean yli.

Valioliigan nykytaso on huima ja City pelaa jatkuvasti todella kovia pelejä, mutta nyt vastaan asettuvat Lionel Messi, Neymar ja Kylian Mbappé samassa rintamassa.

Messi tosin ei kotijoukkueen edelliskamppailussa polvivammansa takia pelannut ja hänen osallistumensa City-peliin ei ole vielä varma.

Englantilaisvieraiden päävalmentaja Pep Guardiola oli mietteliäänä maanantain lehdistötilaisuudessa.

– En tiedä kuinka pysäyttää Messi, Neymar ja Mbappé. Siinä kolmikossa on niin paljon lahjakkuutta, että en yksinkertaisesti vain tiedä. He ovat uskomattoman hyviä ja liki mahdottomia kontrolloida, ylisti Guardiola.

Argentiinalainen supertähti ei ole vielä ranskalaisjoukkueessa maalinteossa onnistunut kesän kohusiirtonsa jälkeen. Guardiolalle Messi on erittäin tuttu jo ennestään. Kaksikko voitti Barcelonassa aikanaan oikeastaan kaiken voitettavissa olevan.

PSG:n superkolmikko huolettaa Guardiolaa tiistain ottelun alla. Kuva: Getty Images.

– Jopa maailman parhaat pelaajat tarvitsevat aikaa sopeutuakseen. Sitä ei normaalisti vaan suoda. PSG:llä on mahtava joukkue ja on ollut jo pitkään. Tiedämme, että haaste tulee olemaan meille valtava, mutta lähdemme ehdottomasti hakemaan hyvää tulosta, kertoi Guardiola.

Messi saa entiseltä valmentajaltaan vuolaita kehuja. Guardiolan mukaan argentiinalaista ei tarvitse enempää kuvailla. Messi puhuu jo itsessään omaa kieltään koko vastustajasta.

Argentiinalaishyökkääjä oli vahvasti yhdistettynä myös Cityyn kesällä. Lopulta 34-vuotias Messi päätyi kuitenkin Pariisiin.

– En rehellisesti uskonut, että hän siirtyisi mihinkään. Muutama vuosi takaperin tuskin kukaan olisi uskonut tätä. Jalkapallossa silti kaikki on mahdollista ja uskon Messin viihtyvän hyvin Pariisissa, totesi Guardiola.

PSG – Man City pelataan tiistaina 28. syyskuuta kello 22.00. Ottelun televisioi Cmore.

Lähde: ESPN


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.