Ex-huippupelaajasta tullut riesa seuroille – Internazionalen vuoro haluta palkkahirmusta eroon

© Kuva: Getty Images

Kauas on tultu siitä, kun Alexis Sánchez loisti Barcelonassa sekä Arsenalissa ja oli yksi maailman parhaimmista hyökkääjistä.

32-vuotias Sánchez pelaa tätä nykyä Intenazionalessa. Hän ei ole enää vuosiin esiintynyt parhaalla tasollaan, ja hänestä on tullut luvalla sanoen riesa seuroille.

Ensin hän oli sellainen Manchester Unitedille. United hankki hänet vaihtokaupassa Henrikh Mkhitaryaniin ja teki hyökkääjästä seuran parhaiten palkatuimman pelaajan.

Sánchez nautti Unitedissa huimaa 20 miljoonan punnan vuosipalkkaa, mutta oli kentällä umpisurkea. Manchesterilaisseura pääsi palkkakuninkaastaan eroon kesällä 2020 luopumalla hänen pelaajaoikeuksistaan ilmaiseksi.

Internazionalessa Sánchez tienaa 7 miljoonaa euroa. Vaikka palkka on pienentynyt yli kolminkertaisesti, hän kuuluu Interin parhaiten palkattuihin pelaajiin.

Kentällä Sánchez ei kuitenkaan ole tälläkään kertaa palkkansa arvoinen, eikä hän ole alkukauden aikana päässyt pelaamaan kuin yhdessä ottelussa – siinäkin vain 24 minuuttia.

Italialaissivusto InterLiven mukaan talousvaikeuksien kanssa painiva Inter yrittää nyt kovasti päästä Sánchezin vuoteen 2023 ulottuvasta sopimuksesta eroon ja etsii kuumeisesti seuraa, joka huolisi chileläisen ilmaiseksi – aivan kuten Man United teki aiemmin.

Tehtävä ei ole helppo, mutta ei myöskään mahdoton, sillä tiettävästi ainakin Betis ja Sevilla ovat kiinnostuneita entisestä huippupelaajasta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.