Ilmari Niskasen siirto Skotlantiin sai viimein sinetin – debyytti luvassa viikonloppuna?

© Kuva: Getty Images

Laitahyökkääjä Ilmari Niskanen on viimein Skotlannin liigaseura Dundee Unitedin käytettävissä.

Dundee United tiedotti jo 20. elokuuta, että se on päässyt Saksan 2. Bundesliigassa pelaavan Ingolstadtin kanssa sopuun Niskasen, 23, siirrosta. Ison-Britannian EU-eron takia suomalaislaiturin työ- ja oleskelulupaa jouduttiin kuitenkin odottamaan pitkään.

Seiskapaidan saanut Niskanen on Dundee Unitedin käytettävissä ensimmäistä kertaa lauantain sarjaottelussa St Mirreniä vastaan.

– Oli helppo päätös tulla Dundee Unitediin. Seura sanoi todella haluavansa minut, ja pelaajana haluaa aina tuntea sen. Tämä on mahtava seura, jolla on mahtavat perinteet. Tunnen seuran historiaa hieman, mutta odotan innolla oppivani vielä enemmän, kommentoi Niskanen.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!