José Mourinhon AS Roma johtaa Serie A:ta – Francesco Totti innoissaan: ”Se yllätti minut..”

© Kuva: Getty Images

José Mourinhon AS Roma johtaa Serie A:ta kolmen kierroksen jälkeen maalieron turvin.

AS Roma on voittanut alkukaudella AC Milanin ja Napolin tapaan kaikki kolme sarjaotteluaan. Mourinhon miehistöllä on kolmikosta paras maaliero.

AS Roma voitti sunnuntai-iltana Sassuolon dramaattisten vaiheiden jälkeen 2-1.

Stephen El-Shaarawy iski AS Roman voittomaalin lisäajalla komeasti tolpan kautta ja koko joukkue Mourinho mukaan lukien juoksi kannattajapäädyn eteen juhlimaan maalia.

AS Roman suurin seuralegenda Francesco Totti on hyvin tyytyväinen siihen, miten Mourinhon pesti seurassa on alkanut. Totti edusti AS Romaa koko pelaajauransa ajan ja oli mukana edustusjoukkueessa peräti 24 vuoden ajan.

– Suurin uutinen on se, että hän valitsi AS Roman seuraukseen. Mourinho on muuntautumiskykyinen valmentaja, joka on voittanut paljon ja omat rakastavat häntä aina. Hän on suuri persoona ja osaa motivoida loistavasti joukkuetta. Hän on ollut ja on edelleen suuri lisä joukkueelleen niin kentän laidalla kuin joukkueen johtamisessa, Totti totesi La Gazzetta dello Sportille.

– Olen yllättynyt siitä, miten nopeasti hän on päässyt sisään tähän ympäristöön ja ottanut sen omakseen. Hän toimii kuin puhemiehenä ja puolustaa kaikkia. Se on ominaisuus, joka saattaa olla Rooman kaltaisessa kaupungissa ratkaiseva, Totti muistutti.

AS Roman kausi jatkuu torstaina, kun Mourinhon miehistö kohtaa TsSKA Sofian Konferenssiliigan avauskierroksella.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004