Juventuksen kaksi parasta maalintekijää viikkoja sivussa!

© Kuva: Getty Images

Juventus voitti sunnuntaina Sampdorian lukemin 3-2. Se oli vasta kauden toinen voitto torinolaisille, mutta jobinpostiakin tuli. Niin Paulo Dybala kuin Alvaro Morata loukkaantuivat.

Italialaisseuran valmentaja Massimiliano Allegri varmisti jo tuoreeltaan, että kaksikko tulee olemaan sivussa tämän viikon Mestarien liigan ottelusta. Juventus kohtaa keskiviikkona kotonaan Chelsean.

Sampdoriaa vastaan kovia kokenut kaksikko kävi maanantaina heti aamusta tutkituttamassa vammansa tarkemmin.

Sky Sport Italian mukaan varsinkin Moratan vamma vaatii vähän pidemmän huilin. Espanjalaiskärki joutunee olemaan sivusta tositoimista yli kuukauden.

Dybalan sairasloman arvioidaan olevan noin viikon lyhyempi. Argentiinalaistaituri saatetaan nähdä Vanhan rouvan vahvuudessa jo 17. lokakuuta pelattavassa AS Roma -ottelussa.

Alun perin nimenomaan Dybalan loukkaantumisen ounasteltiin olevan vakavaa sorttia. Tarkemman tutkimuksen tulos oli siis varmasti niin joukkueelle kuin kannattajille lopulta positiivista kuultavaa.

Morata ja Dybala ovat kumpikin viimeistelleet tämän kauden aikana kolme maalia. He ovat Juventuksen parhaat maalintekijät, joten nihkeästi kautensa aloittaneet torinolaiset saavat lisähaasteita tuleviin peleihinsä.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.