Espanjalaisjätti Real Madrid on aloittanut kautensa todella vahvasti uusvanhan päävalmentajansa, Carlo Ancelottin, alaisuudessa.

Real Madrid johtaa La Ligaa kuuden ottelukierroksen jälkeen. Los Blancos on voittanut peleistään viisi ja pelannut kerran tasan. Maaliero näyttää lukemaa +13 [21-8].

Joukkueen suurimpia onnistujia alkukauden aikana ovat olleet Karim Benzema sekä Vinícius Júnior, jotka ovat maalipörssin sijoilla yksi ja kaksi. Benzema on latonut tehot 8+7 (!), Vinícius 5+2.

Sen sijaan Real Madridin seurahistorian kaksi kalleinta pelaajahankintaa, sekä tällä hetkellä eniten tienaavat pelaajat, Gareth Bale ja Eden Hazard, ovat olleet pettymyksiä.

Palkkakuningas Bale pelasi kauden kolmessa ensimmäisessä ottelussa ja teki niissä yhden maalin. Sen jälkeen Walesin maajoukkuekippari on ollut sivussa tositoimista loukkaantumisen vuoksi.

115 miljoonalla eurolla Chelseasta Realiin kesällä 2019 siirtynyt Hazard puolestaan on esiintynyt viidessä ottelussa, joissa hän on kirjauttanut tilastoihinsa ainoastaan yhden maalisyötön.

Realin palkkatilastoista voisi päätellä, että tilanne olisi päinvastainen. Bale nimittäin tienaa noin 700 000 euroa viikossa, Hazardin viikkopalkka on noin 500 000 euron tienoilla.

Sen sijaan huimassa vireessä olleen Benzeman viikkopalkka on moninkertaisesti pienempi, noin 200 000 euroa. Viníciuksen palkka on vain noin 65 000 euroa, joten hän tienaa yli kymmenen kertaa vähemmän kuin Bale.

Goalin mukaan Vinícius kuuluu Real Madridin viiden vähiten tienaavan pelaajan joukkoon. Hänen nykyinen sopimuksensa ulottuu kesään 2025 saakka. Vaikka pelaaja itse ei ole palkastaan mukissut, aikoo Real tarjota hänelle ”päivitettyä” sopimusta, jonka myötä hänen tulonsa nousisivat moninkertaisesti.