Kolumbialaistähti jätti Valioliigan ja siirtyi Qatariin: ”Pidän tästä kulttuurista”

© Kuva: Getty Images

James Rodríguez allekirjoitti torstaina kolmivuotisen sopimuksen qatarilaisen Al-Rayyanin kanssa.

Al-Rayyan maksoi Evertonille noin kahdeksan miljoonan euron siirtosumman.

James ei kuulunut Evertonia valmentavan Rafa Benítezin suunnitelmiin ja olisi jäänyt täysin vaille peliaikaa Englannissa, joten kolumbialaistaituri päätti pakata tavaransa muuttaakseen Qatariin.

James piti torstaina lehdistötilaisuuden, jossa hän kertoi siirrostaan ja sen taustoista.

– Pidän tästä kulttuurista. Jalkapallo kasvaa Qatarissa jatkuvasti. He tekevät asioita hyvin ja voin itsekin kehittyä heidän kanssaan. Tärkeintä on se, että pääsen pelaamaan, saan pelirytmin takasin ja voin pelata jalkapalloa. Haluan olla vain onnellinen pelatessani jalkapalloa, James totesi.

– Olen onnellinen täällä. Tämä on minulle uusi haaste. Odotan onnistuvani. En ole pitkään aikaan saanut säännöllisesti peliaikaa ja täällä saan sitä. Viime ajat ovat olleet minulle hyvin haastavia. Ajattelin tätä siirtoa muutaman päivän ajan.

Al-Rayyanin kausi on lähtenyt varsin heikosti käyntiin. Kolmesta ottelusta tuloksena on kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Laurent Blanc toimii joukkueen päävalmentajana.

– Seura on tehnyt suuria panostuksia ja toivon, että voimme menestyä yhdessä. En ole tullut tänne lomailemaan, vaan voittamaan. Sanoin valmentajalle haluavani voittaa pokaaleja. Olen voittaja ja haluan voittaa missä tahansa, James vakuutti.

Lähde: AS