Juan Román Riquelme kuuluu Argentiinan jalkapallolegendoihin. Riquelme edusti komealla urallaan muun muassa Boca Juniorsia, Barcelonaa ja Villarrealia.

Argentiinan A-maajoukkuetta muun muassa Copa Américassa ja MM-lopputurnauksessa edustanut 43-vuotias Riquelme työskentelee nykyään Boca Juniorsin varapuheenjohtajana.

Riquelme pelasi Leo Messin kanssa yhdessä Argentiinan A-maajoukkuessa ja voitti Messin kanssa olympiakultaa kesällä 2008.

Riquelme käväisi ESPN:n haastattelussa ja paljasti uskovansa Messin palaavan Barcelonaan lopettamaan ammattilaisuransa. Messin sopimus PSG:n kanssa päättyy kesällä 2023 ja sopimuksessa on mukana optio kaudesta 2023-24. Riquelmen mielestä PSG:n on voitettava Mestarien liiga nykyisellä tähtisikermällään.

– Toivottavasti Messi nauttii Pariisissa. En tiedä, onko tämä outoa, mutta kaikki olemme innoissamme, kun haluamme nähdä hänen nauttivan Neymarin ja Kylian Mbappén kanssa.

– Jos PSG ei voita Mestarien liigaa tuolla joukkueella, eivät he voita sitä koskaan. Uskon Messin voittavan Mestarien liigan PSG:ssä ja lopettavan uransa Barcelonassa.

34-vuotias Messi joutui jättämään Barcelonan elokuussa seuran talousvaikeuksien vuoksi. Messi olisi halunnut tehdä seuran kanssa uuden sopimuksen, mutta Barcelona ei olisi kyennyt rekisteröimään pelaajaa kokoonpanoonsa. Messi pelasi Barcelonan edustusjoukkueessa 17 vuoden ajan.