Muutto uuteen kotiin alle viikon asumisen jälkeen – eläimellinen meteli oli Cristiano Ronaldon perheelle liikaa

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitediin 12 vuoden poissaolon jälkeen palannut Cristiano Ronaldo on päättänyt muuttaa uuteen kotiin. Portugalilaishyökkääjä perheineen ehti asua Unitedin heille osoittamassaan kodissa vain alle viikon ennen kuin luonto tuli väliin.

Manchester United oli osoittanut Cristiano Ronaldon perheelle 7 miljoonan euron arvoisen kodin 9,3 hehtaarin tontilla pian siirtoikkunan viimeisinä päivinä tapahtuneen siirron jälkeen. Hulppeassa kodissa oli seitsemän sänkyä, joten se oli riittävän iso pelaajan nelilapsiselle perheelle.

Koti ei kuitenkaan ollut mieleinen, vaan muuttokuorma lastattiin pian uudelleen. Syynä muuttopäätökseen olivat määkivät lampaat. Cristiano Ronaldo tiedetään pelaajaksi, joka arvostaa unenlaatuaan korkealle, joten varhain aamulla ikkunoista sisään tunkeutunut ”eläimellinen meteli” alkoi nopeasti suututtaa. Asiasta kertoo The Sun.

– Tontti on kaunis ja sijaitsee nummien ja metsien läheisyydessä. Se oli kuitenkin myös lähellä lampaita, jotka ovat erittäin äänekkäitä varhain aamulla, Sunin haastattelema lähde kertoi.

– Seutua halkoi myös yleinen patikointireitti, ja tieltä sen päässä näki tontin porttien sisäpuolelle. Cristiano Ronaldo on täysiverinen ammattilainen, joka panee paljon painoarvoa levolle ja palautumiselle pelien jälkeen. Niinpä päätettiin, että olisi parasta, jos hän ja hänen perheensä muuttaisivat.

Uusi, Cheshiressä sijaitseva koti on arvoltaan vain puolet edellisestä, noin 3,5 miljoonaa euroa. Siinä on oma uima-allas, elokuvahuone ja autotalli neljälle autolle. Kodissa on myös valvontakamerat, sähköiset portit ja vartiointi, joten kodin turvataso on myös edellistä korkeampi. Tuuhea puutarha estää näkymät perheen kodille. Lisäksi talo sijaitsee lähellä Cristiano Ronaldon vanhaa kotia, jossa hän asui viimeksi Manchesterissa pelatessaan.