”Se, ettemme voita, ottaa minua päähän” – Paul Pogba vaatii Ranskalta parempaa asennetta

© Kuva: Getty Images

Ranskan maajoukkueen supertähti Paul Pogba kertoi RTL:lle Suomi-ottelun alla, että Ranskan maajoukkue tarvitsisi otteisiinsa enemmän aggressiivisuutta.

Hänen mukaansa joukkueen edellisotteluiden ongelmat ovat pelillisesti pienistä asioista kiinni, mutta mentaalipuolella Ranskan tulisi ennen kaikkea petrata.

– Meidän täytyy olla parempia, tehdä enemmän töitä ja osoittaa voitontahtoa. Kun näkee pelaajan taklaavan, niin se tuo asennetta muidenkin tekemiseen, Pogba sanoi.

– Meidän, minut mukaan lukien, tulee olla aggressiivisempia ja voittaa palloja ylempänä kenttää. Näin saamme pelistämme suoraviivaisempaa.

Pogban mukaan se energia, jolla Ranska voitti maailmanmestaruuden, on edelleen läsnä. Se pitää Pogban mielestä vain kaivaa kovalla työmoraalilla jälleen esiin.

– Juuri nyt emme ole maailman paras joukkue. Sen eteen pitää tehdä töitä ja lopulta tulokset sen näyttävät, kertoi Pogba.

– Meidän tulee osoittaa ammattiylpeyttä. Se, ettemme voita, ottaa minua päähän. En ole Ranskan maajoukkueessa hetkeen voittanut ja kaipaan sitä.

Pogban mukaan sama mieliala vallitsee koko ryhmän keskuudessa. Ranska haluaa Suomea vastaan myös osoittaa asennemuutoksensa.

Pogba sanoo myös, että asioita voi katsoa positiivisessakin valossa. Ranska sai Ukrainasta pisteen mukaansa nihkeälläkin esityksellä.

Suomi kohtaa Ranskan tänään Lyonissa kello 21.45 alkaen.