Ranska siirtyi Suomea vastaan 1-0-johtoon Antoine Griezmannin osumalla 25. minuutilla. Osumaa ennen Suomi oli vahvasti pelissä mukana. Ranska voitti ottelun maalein 2-0.

Ranska sai pidemmän pallonhallinnan, jonka päätteeksi verkko heilui. Karim Benzema pelasi upeasti yhdellä kosketuksella Griezmannillle boksin sisään. Atlético Madridiin siirtynyt Griezmann otti hieman taakse jääneen syötön näppärästi mukaansa ja laukoi nopeasti pallon vasemmalla ulkosyrjällään ohi Lukas Hradeckyn.

Kertaalleen Hradecky joutui torjuntatöihin, kun hän torjui Benzeman kovan laukauksen kulmapotkuksi.

Suomi oli vahvasti pelissä mukana ensimmäisen parikymppisen ajan, vaikka Ranska saikin peräti kahdeksan kulmapotkua ensimmäisen puolen tunnin aikana. Myös Suomella oli aihioita.

Avaukseen yllättäen noussut Urho Nissilä on aloittanut pelin vahvasti. Kertaalleen Nissilä pääsi myös laukomaan boksin takaa, mutta laukaus törmäsi Ranskan puolustukseen, jonka kimmokkeesta maalivahti Hugo Lloris joutui tuikkaamaan pallon riman yli. Suomi sai puolen tunnin aikana kaksi kulmapotkua.

Toisella puoliajalla Griezmann osui vielä toistamiseen Ranskan viedessä pisteet tylysti.