Sky: Chelsean tähtipelaaja vaatii isoa palkkaa jatkaakseen Lontoossa – kuusi suurseuraa tarkkailee topparin tilannetta

© Kuva: Getty Images

Chelsean on todennäköisesti tehtävä topparistaan Antonio Rüdigeristä yksi seuran korkeapalkkaisimmista pelaajista, jos hänet halutaan pitää Lontoossa, kertoo Sky Sports.

Rüdigerin, 28, ja Chelsean nykyinen sopimus päättyy tämän kauden jälkeen, jolloin hän voi lähteä seurasta ilman siirtokorvausta, ellei uutta diiliä synny. Skyn tietojen mukaan kuusi eurooppalaista suurseuraa on valmis tarjoamaan hänelle esisopimusta tammikuussa.

Saksalaistoppari viihtyy Chelseassa hyvin, mutta Rüdiger haluaa punnita vaihtoehtojaan tarkkaan, sillä hän uskoo seuraavan sopimuksensa olevan uransa viimeinen iso diili.

Rüdiger on lukeutunut Chelsean ehdottomiin luottopelaajiin siitä lähtien, kun hänen maanmiehensä Thomas Tuchel nimitettiin joukkueen päävalmentajaksi tämän vuoden alussa. Viime viikolla Tuchel sanoi suhtautuvansa Rüdigerin sopimustilanteeseen rennosti ja lisäsi, ettei näe juuri syitä sille, miksi saksalaispuolustaja haluaisi vaihtaa seuraa.

– Uskon, että Tonilla on todella, todella hyvä olla Chelseassa. Hänellä on joukkuekaveriensa kunnioitus, hän tuntee olevansa tärkeä osa joukkuetta. Se on täysin ansaittua, koska hän pelaa hyvin.

– Hän tuntee kannattajien rakkauden, hän pelaa Euroopan vahvimmassa liigassa ja isossa seurassa, joten hänellä ei ole montaa syytä vaihtaa [seuraa].

Rüdiger on pelannut Chelseassa kaikkiaan 156 ottelua siirryttyään seuraan kesällä 2017 AS Romasta 35 miljoonalla eurolla. Saksan A-maajoukkueessa hän on esiintynyt 47 kertaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.