Mestarien liigan lohkovaihe pyörähtää käyntiin tänään tiistaina.

Kesällä joukkuettaan vahvisti eniten PSG, joka haali riveihinsä muun muassa Lionel Messin, Sergio Ramosin, Gianluigi Donnarumman ja Achraf Hakimin. Kun joukkueesta ennestään löytyvät esimerkiksi Neymar, Kylian Mbappé, Ángel Di María ja Marco Verratti, ei ole ihme, että PSG on vedonlyöntiyhtiö NordicBetin suurin suosikki Mestarien liigan voittajaksi tällä kaudella.

PSG:n mestaruuskerroin on vain 4.00. Toiseksi pienin kerroin on kestosuosikki Manchester Cityllä, joka ei ole toistuvista yrityksistään huolimatta kyennyt Mestarien liigaa valloittamaan. Ei tosin PSG:kään. Cityn mestaruuskerroin on 4.75. Kaksikon kertoimet ovat selvästi muita pienemmät.

Seuraavina NordicBetin listauksessa tulevat Bayern München (9.00), Chelsea (9.00), Man United (9.00) ja Liverpool (10.00). Real Madridin kerroin on sitten jo 15.00, Barcelonan 20.00, Atlético Madridin 25.00 ja Juventuksen 30.00.

Kaikkein suurimpana altavastaajana pidetään moldovalaista Sheriff Tiraspolia. Jos Sheriff voittaisi pytyn, NordicBetiltä saisi rahat takaisin peräti 5000-kertaisina.