Tässäkö korvaaja Erling Hålandille? – Borussia Dortmund harkitsee Man United -tähden hankintaa

© Kuva: Getty Images

Borussia Dortmund harkitsee Manchester Unitedin ranskalaishyökkääjä Anthony Martialin hankintaa, mikäli Erling Braut Håland vaihtaa maisemaa ensi kesänä.

Dortmundin 20-vuotiaan maalitykin sopimuksessa aktivoituu ensi kesänä ulosostoklausuuli, jonka vuoksi hänen uskotaan siirtyvän johonkin Euroopan suurseuraan. Hålandin allekirjoituksen perässä ovat ainakin Manchester City, Manchester United, PSG, Real Madrid sekä Barcelona.

90min-sivuston mukaan Manchester Unitedissa vaihtopelaajan rooliin pudonnut Martial on seuran ykkösvaihtoehto Hålandin korvaajaksi. 25-vuotias hyökkääjä ei ole viime aikoina häikäissyt peliesityksillään, mutta Dortmund tiedostaa hänen potentiaalinsa.

Myös Chelsean saksalaishyökkääjä Timo Werner on yhdistetty Dortmundiin. Näistä kahdesta pelaajasta Martial on kuitenkin ensisijainen tavoite Dortmundille.

Martial on tehnyt parhaalla valioliigakaudellaan [2019-20] 17 maalia. Werner osui debyyttikaudellaan kuusi kertaa. Kumpikaan pelaajista ei ole avannut maalitiliään vielä tämän valioliigakauden aikana.