MM-karsinnat
Unkari – Englanti
Torstai 02.09. klo 21:45

MM-karsintojen torstainosto on Unkarin ja Englannin välinen lohkon kärkikamppailu. Unkari oli kuolemanlohko huomioon ottaen yksi EM-kisojen positiivisia yllätyksiä, vaikkei jatkopaikkaa kivikovassa seurassa lohjennutkaan. Englanti meni varovaisella taktiikallaan päätyyn asti, mutta finaalipäivänä käteen ei jäänyt kuin hävityksen kauhistus Lontoon kaduille.

Unkari vakuutti EM-kisoissa kurinalaisuudellaan: Marco Rossin luoma sapluuna teki joukkueesta enemmän kuin osiensa summan. Tasapelit Ranskaa ja Saksaa vastaan ovat oiva työnäyte unkarilaisilta. Tarkan puolustuspelin lisäksi joukkue pystyy peliliikkeisiin myös yläkerrassa, ja maalintekoon pystyy useampikin peluri. Kokoonpanosta isänniltä puuttuu Adam Nagy pelikiellon vuoksi – Loic Nego on karanteenissa.

Englanti meni siis kisoissa päätyyn asti, ja joukkueen kesätauko on ollut sangen lyhyt. Tällä voi olla vaikutusta myös syksyn aktiviteetteihin, mutta asialle ei kannata laittaa liikaa painoa. Englannilla on joitain poissaoloja illan matsissa, mutta jalkeille saadaan silti kova nippu. Raheem Sterling – Harry Kane – Jack Grealish kuulostaa ihan mukiinmenevältä hyökkäystriolta. Gareth Southgaten ensimmäinen tehtävä tänä syksynä on ollut joukkueen ylivienti EM-finaalitappiosta.

Lyö vetoa ottelusta:

Englanti on tuntuvasti kovaluokkaisempi joukkue, mutta tässä ottelussa tekee mieli yrittää Unkarin venymistä. Joukkue puolustaa hyvin, ja pystyy kipakoihin vastaiskuihin. Vetosuositus on kevyesti Tuplamahdollisuus, Unkari tai tasapeli kertoimella 3,00.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS