V Sport: Rankkari vai ei? Markku Kanerva kertoi oman mielipiteensä ja paljasti tuomarin oudon kommentin

© Kuva: Getty Images

Ranska oli Lyonissa parempi ja voitti Suomen rutiinilla maalein 2-0. Ottelun loppuhetkillä Suomella oli saumansa, kun Teemu Pukki kaatui boksin sisällä. Palloa ei viety kuitenkaan pilkulle. Markku Kanerva kertoi V Sportin lähetyksessä oman mielipiteensä tilanteeseen.

Pukki sai lahjana pallon boksin sisällä ja eteni maalia kohti. Pukki yritti kiertää Ranskan maalivahti Hugo Lloris’n, mutta kaatui kesken yrityksen. Takaa tullut Paul Pogba näytti osuneen Pukkia takaa päin jalkaan. Ottelun erotuomari Deniz Aytekin ei kuitenkaan nähnyt tilanteessa rikettä.

– Kun nopeasti katsoin, niin mielestäni se oli rankkari.

– Tuomari sanoi, että kosketus oli, mutta se oli niin pieni. Vähän veikkaan, että toiseen suuntaan olisi mennyt pilkulle. Okei, olisiko se ollut kosmetiikkaa? No ehkä siinä olisi voinut jonkinlaisen rynnistyksen saada aikaiseksi. Ranska oli joka tapauksessa parempi, Kanerva kommentoi V Sportin ja Elisa Viihde Viaplayn haastattelussa.

Suomen ja Ranskan välisen ottelun kanssa samaan aikaan pelattiin Bosnia ja Hertsegovinan sekä Kazakstanin välinen kamppailu. Kazakstan nousi lisäajan kuudennella minuutilla tasapeliin, mikä oli Suomelle erinomainen tulos.

– Loistavaa! Kanerva fiilisteli Kazakstanin nousua tasapeliin.

Myöhemmin Kanervan kommentit julkaistiin myös Huuhkajien Twitter-tilillä. Voit katsoa videon alta. Jos et näe videota, voit katsoa sen tästä.

LUE MYÖS: