Veikkausliigan mestaruustaistossa iso ilta – KuPS kiri HJK:n kannoille Tim Väyrysen dramaattisella osumalla

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa pelattiin keskiviikkona täysi kuuden ottelun kierros.

Mestaruustaisto tiivistyi kertaheitolla huomattavasti, kun piikkipaikkaa pitävä Helsingin Jalkapalloklubi hävisi oman ottelunsa ja sen perässä majaileva Kuopion Palloseura voitti omansa. Keskiviikon jälkeen HJK:n ja KuPS:n välillä on vain yksi piste.

KuPS näytti jo jäävän FC Hongan vieraana maalittomaan tasapeliin, mutta ottelun loppuhetkillä savolaisille vihellettiin pilkku, kun Jerry Voutilainen hyppäsi Arttu Heinosen niskaan rangaistusalueella.

Erotuomari Petri Viljanen joutui peruuttamaan useammankin askeleen verran, kun Hongan pelaajat rynnivät raivoamaan tuomiosta hänen eteensä. Demba Savage otti tilanteessa kaksi keltaista korttia ja lensi punaisella ennenaikaisesti suihkuun.

Muutaman minuutin selvittelyn jälkeen Tim Väyrynen asteli pallon taakse, upotti pallon kasvattajaseuransa verkkoon ja ryntäsi tuulettamaan vieraskannattajien eteen. Peli vihellettiin päättyneeksi heti rangaistuspotkun jälkeen.

Hongan kannattajat eivät arvostaneet Väyrysen raivokasta tuuletusta, ja hyökkääjä näyttikin saavan suoraa palautetta espoolaisilta pelin jälkeen.

HJK taas hävisi Stadin derbyssä HIFK:lle 0-2. (Lue otteluraportti)

Kaikki keskiviikon tulokset twiitin alla.

Veikkausliiga keskiviikkona 22.9.

FC Honka – KuPS 0-1

FC Inter – AC Oulu 4-0

FC Haka – SJK 4-0

HJK – HIFK 0-2

Ilves – IFK Mariehamn 2-0

KTP – FC Lahti 1-2