AS: Vallanvaihdos tapahtunut? – Thorgan Hazard ensimmäistä kertaa veljeään arvokkaampi

© Kuva: Getty Images

Eden Hazardin ura on ollut jo muutaman vuoden ajan melkoisessa laskussa, vaikka hän saikin unelmasiirtonsa Real Madridiin kesällä 2019.

Real Madrid maksoi Hazardista Chelsealle tiettävästi ainakin 130 miljoonaa euroa, mutta todellista siirtohintaa ei ole missään vaiheessa paljastettu julkisuudessa.

Real Madrid -siirtonsa aikoihin Hazard lukeutui ehdottomasti maailman parhaiden pelaajien joukkoon.

Pelaajian markkina-arvoja arvioiva Transfermarkt piti Hazardia Real Madrid-siirron aikaan 150 miljoonan euron arvoisena pelaajana.

Hazard on kuitenkin kärsinyt Real Madridissa jatkuvista loukkaantumisongelmista. Hazard on pelannut reilun kahden vuoden aikana vain 51 ottelussa, joissa on syntynyt yhteensä viisi maalia.

Transfermarkt päivitti hiljattain pelaajien markkina-arvoja. Hazardin arvo on pudonnut 25 miljoonaan euroon. Thorgan Hazardin markkina-arvo sen sijaan pysyi 27 miljoonassa eurossa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Thorgan on sivuston mukaan Edeniä arvokkaampi jalkapalloilija.

Belgian A-maajoukkueestakin tuttu Thorgan Hazard edustaa seuratasolla Borussia Dortmundia. Hazard on onnistunut tällä kaudella kahdesti maalinteossa.

Lähde: AS