Kansojen liiga
Belgia – Ranska
Torstai 07.10. klo 21:45

Torstaina Kansojen liigassa haetaan finaalivastustajaa Italian voittaneelle Espanjalle. Belgia ja Ranska pelaavat oman eränsä puolueettomalla maaerällä, sillä Italia isännöi finaaliturnausta. EM-kisat päättyivät molempien joukkueiden osalta pettymykseen, joten menestys Nations leaguessa parantaisi haavoja kummasti. Nälkä on varmasti molemmilla joukkueilla kova.

Belgia voitti syyskuun MM-karsintaottelustaan jokaisen – tosin vastukset eivät Tshekkiä lukuun ottamatta olleet kummoisia. Belgian MM-karsinnat ovat sujuneet tähän asti mallikkaasti, ja joukkue johtaakin lohkoaan aivan suvereenisti. Kokoonpanotiedot puoltavat Belgiaa, sillä Roberto Martinez saa valita avauksen käytännössä parhaista miehistään, kun Kevin De Bruyne on palannut viheriölle.

Ranska jäi syyskuun otteluissa kahteen tasapeliin, kunnes palasi Suomea vastaan voittojen tielle. Huuhkajat-ottelu oli Didier Deschampsin miehistöltä syyskuun rupeaman selkeästi ehein esitys, eikä suomalaisilla ollut ottelussa juuri sanan sijaa. Myöskään Ranskalla ei ole kokoonpanoissa suuria puutteita, mutta N’Golo Kantea ei nähdä näissä kekkereissä koronakaranteenin vuoksi. Suurin kysymysmerkki ranskalaisten suhteen onkin joukkueen yhtenäisyys.

Lyö vetoa ottelusta:

Ranska on asetettu kertoimissa suosikiksi, mutta hyvin tasaista ottelua etukäteen on lupa odottaa. Altavastaajana Belgia herättää vienoja pelihaluja, eikä belgien voittoa ujostuta juurikaan tipsata: vetosuositus on Belgia voittaa ottelun kertoimella 3,05.

LYÖ VETO ILLA