Bild: Urheilutoimenjohtaja paljasti Bayern Münchenin tarkkailevan Erling Braut Hålandin tilannetta – Robert Lewandowski pettyi

© Kuva: Getty Images

Erling Braut Hålandin tilanne on puhuttanut jo pitkään.

Hålandin nykyisessä Dortmund-sopimuksessa aktivoituu kuluvan kauden jälkeen tiettävästi noin 75 miljoonan euron arvoinen verbaalinen ulosostopykälä.

Ulosostopykälästä ei ole sovittu kirjallisesti, mutta osapuolet ovat sopineet Dortmundin päästävän hyökkääjänsä lähtemään, jos ja kun seura saa hänestä 75 miljoonan euron tarjouksen.

Bayern Münchenin urheilutoimenjohtaja Hasan Salihamidžić paljasti seuran tarkkailevan Hålandin tilannetta.

– Håland on huippupelaaja ja hieno ihminen. Luonnollisesti olemme kiinnostuneet hänen tilanteestaan. Ei olisi järkeä olla seuraamatta maalin ottelua kohden tekevän pelaajan tilannetta. Meidän on pakko seurata, miten hänen tilanteensa kehittyy, Salihamidžić totesi Sport 1:lle.

Bildin mukaan Robert Lewandowski on pettynyt Salihamidžićin kommentteihin. Lehti kertoo Lewandowskin olevan turhautunut ja surullinen kuultuaan Salihamidžićin Håland-mietteistä.

Euroopan Kultaisen kengän juuri itselleen saaneen Lewandowskin sopimus Bayernin kanssa päättyy kesällä 2023. Lewandowski on avoimesti todennut, ettei pistäisi lainkaan pahakseen, jos pääsisi pelaamaan vielä toisessa eurooppalaisessa huippusarjassa.

33-vuotias Lewandowski siirtyi Bundesliigaan kesällä 2010.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.