Mestarien liigassa pelattiin keskiviikkona kaikkiaan kahdeksan ottelua.

Jo alkuillasta Barcelona onnistui viimein voittamaan tämän kauden lohkovaiheessa; Kiovan Dynamo kaatui Camp Noulla Gerard Piquén osumalla 1-0. Konkari nousi samalla kilpailun maratontaulukon kärkeen, mitä tulee puolustajien tekemiin maaleihin.

Mikäli oheinen upotus ei aukea, voit katsoa sen sisällön täältä.

#UCL

Kierroksen suurimmat maalijuhlat nähtiin Lontoon Stamford Bridgellä, jossa Chelsea kylvetti Niklas Moisanderin Malmö FF:ää peräti 4-0. Suomalaispakkia ei kentällä nähty, ja etuajassa sen joutuivat jättämään myös isäntien hyökkääjät Romelu Lukaku ja Timo Werner, molemmat loukkaantuneina. Suurvoitto kävi siis Bluesille varsin kalliiksi.

GOAL News

@GoalNews
Romelu Lukaku and Timo Werner both went off injured in the first half of Chelsea's #UCL game with Malmo 🤕

Benfia piti Bayern Münchenin nollissa aina 70. minuutille saakka. Leroy Sané ampui saksalaiset johtoon hurjalla vaparilla yli 20 metristä.

FC Bayern Munich

@FCBayernEN
GOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!

LEROY YOU BEAUTY!!!! 😍

♦️ #SLBFCB 0-1 (70') ♦️

Kymmentä minuuttia Sanén osumasta portugalilaisten Everton hoiti pallon epäonnekseen omaan maaliin. Ottelun lopussa Benfica jäi jalkoihin, ja Bayern iski surutta lisää.

Neljään maaliin ylsi keskiviikkona myös Villarreal, kaataessaan Young Boysin vieraskentällä.

Manchester United oli kotiottelussaan Atalantaa vastaan 0-2 -tappiolla vielä, kun toista jaksoa oltiin pelattu jo hyvä tovi. Marcus Rashfordin, Harry Maguiren ja Cristiano Ronaldon osumat riittivät kuitenkin kääntämään asetelman päälaelleen, ja toivat Ole Gunnar Solskjærin urasuunnitelmille kenties jonkinlaista rauhaa.

Zenit ja Juventus väänsivät Pietarissa maaleitta aina viimeiselle vitoselle saakka. 96. minuutilla ruotsalaishyökkääjä Dejan Kulusevski nousi oivasti Mattia De Sciglion keskitykseen ja puski oikealta sisään, 0-1.