Cristiano Ronaldo ei ole moksiskaan saamastaan kritiikistä – antoi mielenkiintoisen esimerkin: ”Olet koulussa ja olet paras oppilas..”

© Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldo siirtyi elokuussa Juventuksesta Manchester Unitediin.

36-vuotias Ronaldo on pelannut alkukaudella kahdeksan ottelua Manchester Unitedissa ja onnistunut kuudesti maalinteossa.

Manchester Unitedin peliesitykset ovat olleet kuitenkin kaukana vakuuttavista. Manchester United on Valioliigassa parhaillaan kuudentena. Ronaldokin on saanut kritiikkiä peliesityksistään.

Kokenut hyökkääjä käväisi Sky Sportsin haastattelussa ja kertoi mielipiteensä saamastaan kritiikistä. Se ei näytä haittaavan Ronaldoa sen suuremmin.

– Jos totta puhutaan, olen 36-vuotias ja olen voittanut kaiken mahdollisen. Huolestunko ihmisten kommenteista? Nukun hyvin joka yö. Menen nukkumaan puhtaan omatunnon kanssa. Jatkan samalla tavalla, tukin ihmisten suut ja voitan pokaaleja. Kritiikki on osa jalkapallobisnestä, enkä ole siitä todellakaan huolissaan. Näen sen ennemminkin positiivisena asiana.

Ronaldo ei ota stressiä kritiikistä ja tiedostaa, miksi häntä kritisoidaan.

– Jos jotkut ovat huolissaan siitä, mitä teen tai puhuvat minusta, johtuu se siitä, että he tuntevat minut ja sen, mihin pystyn. Annan sinulle esimerkin. Olet koulussa ja olet paras oppilas. Mene kysymään huonoimman oppilaan mielipidettä parhaasta oppilaasta. Hän vastaisi varmasti, ettei pidä parhaasta oppilaasta.

Lähde: Mundo Deportivo