GdS: Mauro Icardi jättämässä PSG:n – herättänyt suurseurojen kiinnostuksen

© Kuva: Getty Images

Mauro Icardi on jäänyt alkukaudella varsin pienelle peliajalle PSG:ssä.

Argentiinalaiskärki on päässyt avauskokoonpanoon lähinnä silloin, kun Neymar ja Leo Messi eivät ole olleet käytettävissä maajoukkuereissujen vuoksi.

Icardi on mukana PSG:n kokoonpanossa tiistai-illan Mestarien liigan ottelussa, kun RB Leipzig saapuu Pariisiin lohkovaiheen kolmannella kierroksella.

Icardi ei ole harjoitellut PSG:n kanssa lauantain jälkeen, sillä pelaajan vaimo Wanda Nara sai mediatietojen mukaan kärjen kiinni uskottomuudesta ja matkasi sen jälkeen parin yhteisten lapsien kanssa Milanoon. Icardi matkusti vuorokautta myöhemmin niin ikään Milanoon ja palasi maanantai-iltana takaisin Pariisiin.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Icardi lähtee hyvin todennäköisesti PSG:stä – tapahtui se sitten tammikuussa tai kuluvan kauden jälkeen. Icardi on jo päättänyt jättää PSG:n ja matkata peliajan perässä muihin maisemiin.

Lähde kertoo Icardin herättäneen ainakin Juventuksen, AC Milanin ja Tottenhamin kiinnostuksen.

28-vuotias Icardi siirtyi Internazionalesta lainalle PSG:hen syyskuussa 2019. PSG lunasti Icardin itselleen reilu vuosi sitten noin 50 miljoonalla eurolla. Argentiinalaiskärki on edustanut PSG:tä 73 ottelussa, joissa on syntynyt yhteensä 36 maalia ja kymmenen maalisyöttöä.