Leonardo Bonucci ja Giorgio Chiellini ovat muodostaneet luotettavan topparikaksikon Juventuksen takalinjoilla jo vuosikausien ajan.

Monet yllättyivät, kun Bonucci jätti Juventuksen kesällä 2017 ja siirtyi rajusti uudistuneen AC Milanin paitaan. Lopulta Bonucci pelasi AC Milanissa vain vuoden ajan ja palasi takaisin Juventukseen.

Bonuccin ja Juventuksen silloisen – ja myös nykyisen – päävalmentajan Massimiliano Allegrin välit eivät olleet parhaimmasta päästä ja luottotoppari päätti vaihtaa maisemaa.

Chiellini käväisi hiljattain DAZN:n haastattelussa ja kertoi hieman enemmän Bonuccin Milan-siirrosta.

– Olin todella surullinen, kun hän kertoi minulle lähtevänsä Juventuksesta. Kirjoitin hänelle hyvin pitkän yksityisen viestin. Bonucci kertoi minulle siirrostaan yhtenä aamuna. Se oli harjoituskauden ensimmäisiä päiviä. Hän kertoi minulle siitä ja samana iltana kirjoitin hänelle pitkän viestin, Chiellini paljasti DAZN:lle.

– Elämässä sinun on hyväksyttävä tietyt päätökset, mutta jos olisimme menneet sinä kesänä yhdessä lomalle muiden vuosien tapaan, ei hän olisi siirtynyt AC Milaniin. Olen vakuuttunut siitä. Olisin onnistunut saamaan Bonuccin avaamaan silmänsä ja ymmärtämään, että hän oli tekemässä virheen.

Chiellinin mukaan Bonucci teki suuren virheen siirtyessään AC Milaniin, joka oli kaukana todellisesta huipputasosta.

– Kaikella kunnioituksella AC Milan ei ollut Real Madridin kaltainen seura, eikä edes nykyisen Milanin vertainen joukkue. Bonucci oli siirtymässä huonompaan seuraan ja ymmärsi pikaisesti tehneensä virheen.