Huuhkajien Jesse Joronen jakoi pukukopin Mario Balotellin kanssa – kumosi harhaluuloja kulttipelaajasta: ”Osittain väärinymmärretty”

© Kuva: Juha Tamminen

HELSINKI. Huuhkajat isännöi Ukrainaa lauantaina Olympiastadionilla MM-karsinnoissa.

Huuhkajien joukkueessa tuttuun tapaan mukana oleva Jesse Joronen pelaa kolmatta kauttaan italialaisessa Bresciassa. Joronen oli tiettävästi lähellä jättää Brescian taakseen viime kauden jälkeen, mutta lopulta suomalaisvahti jäi seuraan.

Keskiviikkona lehdistön eteen Kalastajatorpalla saapunut Joronen toivoo Brescian nousevan takaisin Serie A:han. Joronen ja Brescia pelasivat Italian pääsarjassa kaudella 2019-20.

– Aina haluan pelata mahdollisimman korkealla tasolla. Sitä pyrkii aina kehittymään. Siihen kiinnostusta on. Tällä hetkellä minulla on sopimus Bresciassa ja sopimusta kunnioitetaan. Tavoite on nousu Serie A:han, Joronen totesi SuomiFutikselle.

Joronen on seurannut Niki Mäenpään otteita Veneziassa. Konkarivahti nousi Venezian kanssa kuluvaksi kaudeksi Serie A:han.

– Kaikilla nousijajoukkueilla paljon opeteltavaa. Niki on pelannut hyvin. Olen iloinen, että Niki pääsee TOP5-sarjoissa pelaamaan. Vähän kypsemmällä iällä päässyt vielä huipputasolle, Joronen iloitsi.

Mario Balotelli pelasi Jorosen kanssa Bresciassa kauden 2019-20. Balotelli on noussut vuosien saatossa medioiden otsikoihin kentän ulkopuolisilla tempuillaan. Jorosella on Balotellista vain hyvää sanottavaa.

– Mario on median käsittelyssä saanut erilaisen kuvan kuin joukkuekaverina. Ei aina ollut ahkerin pelaaja treenikentällä, mutta ihan perushyvä joukkuekaveri. Oikeinkin hauska tyyppi. Hyvä joukkuekaveri ainakin itselleni. Varmaan ainakin osittain väärinymmärretty.

Huuhkajien ja Ukrainan MM-karsintaottelu potkaistaan käyntiin lauantaina klo 19.00. Otteluun on myyty yli 26 500 lippua.

Jaakko Perttilä, Tuukka Ikkeläjärvi


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.