Manchester City teki tiistaina selvää jälkeä Club Bruggesta Mestarien liigan lohkovaiheessa kaatamalla belgialaisjoukkueen vieraskentällä 5-1.

City aloitti maalijuhlansa puolen tunnin kohdalla, kun Phil Fodenin upea pystysyöttö tavoitti João Cancelon, joka ujutti pallon maalivahti Simon Mignolet’n längeistä sisään.

Vierasjoukkue iski vielä avausjaksolla kerran pilkusta. Riyad Mahrezia rikottiin aivan rangaistusalueen rajan tuntumassa, ja algerialaistaituri upotti itse pallon sisään 11 metristä.

Toista puolikasta pelattiin vajaat kymmenen minuuttia, kunnes City iski jälleen. Kevin de Bruyne antoi ovelan syötön linjan taakse Kyle Walkerille, joka ampui maanuoliaisen sisään.

Cityn neljäs osuma nähtiin 67. minuutilla. Raheem Sterling kirmasi vasenta laitaa pitkin kohti kotijoukkueen päätyä ja tarjoili takaviistoon syötön Cole Palmerille, joka asetteli pallon vasemmalle jalalleen ja sijoitti sen tarkasti alakulmaan.

Bruggen kavennus syntyi 81. minuutilla, kun laidalta lähtenyt keskitys tuli kimmokkeen kautta Hans Vanakenille, joka pääsi viimeistelemään pilkun tietämiltä.

Belgialaisten toivonkipinä sammui lähes yhtä nopeasti kuin se syttyikin, sillä City onnistui maalinteossa vain pari minuuttia myöhemmin. Bruggen paitsioansa petti pahemman kerran, Mahrez pääsi ilmaiseksi läpiajoon ja latasi pallon ohi Mignolet’n.

Manchester Cityllä on kolmen pelin jälkeen kuusi pistettä kasassa ja Club Bruggella neljä. Paris Saint-Germain (4*) ja RB Leipzig (0) kohtaavat vielä tiistaina saman lohkon ottelussa.