Italian maajoukkueen mukana EM-kultaa kesällä juhlinut Andrea Belotti tälläsi lauantai-iltana uransa sadannen Serie A -maalin.

Torinon kärkipelaaja onnistui lisäajalla viimeistelemään 3-0-loppulukemat Sampdoriaa vastaan.

Ottelun kaksi muuta osumaa menivät Dennis Praetin ja Wilfried Singon nimiin.

Belotti on kärsinyt jonkin aikaa jo nilkkavammasta. Lauantainakin voimakas kärkipelaaja tuli penkiltä vahvistamaan kotijoukkueen hyökkäystä.

– On suuri kunnia liittyä kaikkien noiden suurten nimien joukkoon, jotka ovat tehneet sata maalia. Haluan maaleillani auttaa joukkueeni aina pisteille, Belotti sanoi Sky Sport Italian haastattelussa.

– Emme valmistelleet mitään erityistä juhlapaitaa tätä varten. Pyrin antamaan kaikkeni aina, kun menen kentälle. Se on tärkeintä tässä lajissa.

Belotti kertoi myös tuntevansa, että hänen ja koko joukkueen tulisi tarjota upeille kannattajilleen enemmän. Italialaishyökkääjän mukaan kaksi edellistä kautta ovat olleet todella heikkoja.

Torinon tähtihyökkääjän sopimus päättyy kesällä. Torino saattaa jopa myydä seitsemättä kauttaan seurassa pelaavan Belottin tammikuussa. Hän olisi organisaatiolle liian arvokas menetettäväksi ilmaiseksi.

Belottin mukaan mitään ratkaisuja ei ole vielä tehty.

– Olen siinä iässä, että alan hyökkääjänä olla vedenjakajalla urani suhteen. Tässä on tärkeitä päätöksiä tehtävänä tulevien kuukausien aikana, totesi Belotti.

Kärkipelaaja kertoi ilmoittaneensa valmentaja Ivan Jurićille kauden alla, että pysyy seurassa tämän kauden.

Ottelun maalikooste alla. Belottin osuma noin ajassa 2:30. Jos alla oleva video ei näy, klikkaa tästä.