Katso: Rasmus Schüller lensi ulos ja perään vastustajan pelaaja tuuletti maaliaan ulosajon arvoisesti – yli 40 000 katsojaa tulikuumassa derbyssä!

© Kuva: Getty Images

Tukholmassa nähtiin Allsvenskanin hurja paikallistaistelu AIK:n ja Djurgårdenin välillä. Lopulta kotijoukkue nappasi kolme sarjapistettä 1-0-voitolla.

Tunnelma Friends Arenalla oli mieletön, koska paikalla oli peräti 42 539 silmäparia ja he pääsivät todistamaan viihdyttävää ja fyysistä kamppailua.

Suomalaisväriä ottelussa edustivat vierasjoukkueen Rasmus Schüller ja muun muassa Interissä ja IFK Mariehamnissa sähäkkyyttään osoittanut Albion Ademi.

Ademi tuli puoli tuntia ennen pelin päätöstä kentälle. Avauksessa ollut Schüller lensi suoralla punaisella kortilla ulos jo pelin 11. minuutilla.

Hän tuli nappulat edellä AIK:n argentiinalaispelaajaa Nicolas Stefanellia sääreen pallontavoittelutilanteessa.

– Katsoin, että pallo ei ole täysin Stefanellin hallussa, joten menin tavoittelemaan palloa ja osuin häneen. Täysin tarpeeton yritys minulta, sanoi Schuller Discoveryn haastattelussa.

– En todellakaan haluaisi joutua ulos pelistä noin varhaisessa vaiheessa. Jätin joukkueeni todella vaikeaan tilanteeseen.

Tilanne nähtävissä alla. Jos twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Ensimmäisellä jaksolla nähtiin vielä toinenkin ulosajo. Suomalaispelaajan uhriksi joutunut Stefanelli otti keltaisen kortin vajaat 20 minuuttia Schüllerin ulosajon jälkeen.

Jakson yliajalla argentiinalainen ampui riemastuttavan johtomaalin äänekkään kotiyleisön edessä. Stefanelli todennäköisesti vaistomaisesti lähti juhlimaan maaliaan ottamalla pelipaitansa pois.

Tuomari oli armoton, koska säännöt ovat sääntöjä. Maalintekijä myös suihkuun ja samalla, kun kotijoukkue otti tulostaululla johdon, niin miesylivoima suli.

Stefanellin maali ja ajatuskatkos alla. Jos twiitti ei näy, klikkaa tästä.

AIK:n johto kuitenkin kesti loppuun asti. Näin myös sarjataulukossa joukkueet ovat tasapisteissä, kun AIK otti kärjessä majaillutta Djurgårdenia kolmella pisteellä kiinni. Kummallakin nyt 44 pistettä. Kolmantena oleva Malmö on kolme pistettä kaksikkoa perässä.

Rasmus Schüller kommentoi alla punaista korttiaan. Jos twiitti ei näy, klikkaa tästä.