Lähde: Barcelonan tuore tähtihankinta oli hyvin lähellä siirtoa Juventukseen kesällä – Messi ratkaisi valinnan, mutta ilo jäi lyhytaikaiseksi

© Kuva: Getty Images

Barcelona on saamassa vihdoin maaottelutauon jälkeen Sergio Agüeron kentälle. Argentiinalaisen kesän siirtoikkunan lopputulema tuskin oli aivan sitä, mitä Agüero itse toivoi.

Sport.es:n mukaan hyökkääjä hylkäsi kesällä kaksi Juventuksen tekemää tarjousta, koska hän halusi päästä Lionel Messin kanssa samaan joukkueeseen.

Kaikki varmasti tietävät, että miten lopulta kävi. Agüero odottelee ensiesiintymistään Barcelonassa ja Messi on pelannut jo useamman kamppailun Paris Saint-Germainin riveissä.

Messin ja Barcelonan välisten jatkosopimusneuvottelujen kariuduttua varsinkin espanjalaismediassa uutisoitiin Agüeron tyytymättömyyttä tilanteeseen.

Serie A:n torinolaisjätti oli lehtitietojen mukaan tehnyt Manchester Cityn taakseen jättäneelle kärkipelaajalle huomattavan tarjouksen ja vielä parantanut sitä toisella kierroksella.

Cristiano Ronaldo lähti Vanhan rouvan vahvuudesta Manchester Unitediin ja Agüerosta kaavailtiin hänelle korvaajaa. Tämä päätyi kuitenkin Barcelonaan.

Sport.es:n mukaan Agüero ei suinkaan ole tällä hetkellä katkera vaan omistautunut uudelle seuralleen sekä innolla palaamassa loukkaantumiseltaan kentille.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.