Murskatappio ei ollut Cristiano Ronaldolle ensimmäinen laatuaan – Lionel Messi joutunut kokemaan vieläkin karummat lukemat

Cristiano Ronaldon edustama Manchester United koki sunnuntaina nöyryyttävän 0-5-kotitappion Liverpoolia vastaan.

Murskatappio oli Ronaldolle hänen uransa suurinumeroisin. Se ei tosin ollut ensimmäinen laatuaan, sillä vuonna 2010 pelatussa El Clásicossa Barcelona löylytti Real Madridia samoin lukemin.

Kuusi kertaa maailman parhaaksi pelaajaksi valittu Lionel Messi on kuitenkin joutunut kokemaan vieläkin karumman tappion uransa aikana. Elokuussa 2020 pelatussa Mestarien liigan puolivälieräottelussa Barcelona joutui Bayern Münchenin pahoinpitelemäksi peräti 8-2-lukemin.

Maailman tämän hetken kuumimpiin pelaajiin lukeutuva Mohamed Salah sai sunnuntaina nauttia Old Traffordilla murskavoitosta, mutta reilu vuosi takaperin hänkin joutui kokemaan sen ikävämmän puolen. Lokakuussa 2020 Villa Parkilla pelatussa ottelussa Salah osui maalipuiden väliin kahdesti, mutta Aston Villa jyräsi peräti 7-2-voittoon.

Mikäli alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.