”Pettymys on iso, mutta”.. – Näin KuPS-luotsi Simo Valakari kommentoi hävittyä mestaruustaistelua

© Kuva: Juha Tamminen

Hienon kauden pelannut KuPS koki melkoisen pettymyksen sunnuntaina.

KuPS ja HJK päätyivät 1-1 -tasapeliin sarjakauden viimeisellä kierroksella ja tulos riitti HJK:lle seurahistorian 31. mestaruuteen. KuPS:n olisi pitänyt voittaa ottelu noustakseen mestariksi. Lue otteluraporttimme täältä.

KuPS menetti kärkipaikkansa HJK:lle aiemmin tällä viikolla, kun kuopiolaisseura jäi SJK:n kanssa tasapeliin Seinäjoella. Samaan aikaan HJK voitti Stadin derbyssä HIFK:n ja nousi kärkipaikalle, jonka se onnistui pitämään itsellään päätöskierroksella.

KuPS:n päävalmentaja Simo Valakari oli pettynyt, mutta muistutti joukkueen pelanneen kerrassaan loistavan kauden, vaikka mestaruus jäikin saamatta. KuPS voitti keväällä Suomen Cupin mestaruuden kaadettuaan HJK:n rangaistuspotkuilla.

– Pelasimme 21 ottelua peräkkäin ilman tappiota, mutta siltikään emme voittaneet mestaruutta. HJK pelasi vielä pykälän verran meitä paremman kauden ja he ansaitsevat ison arvostuksen. HJK ansaitsi todella mestaruutensa, Valakari totesi KuPS:n otteluraportissa.

– Tyhjä fiilis tietenkin on tällaisen pelin jälkeen. Pettymys on iso, mutta samanaikaisesti on pakko olla ylpeä kaikista, jotka ovat olleet osa tätä tarinaa. Me pelasimme aivan fantastisen kauden, vaikka nyt harmittaakin.

Hienoa työtä Kuopiossa tehnyt Valakari jatkaa KuPS:ssa tulevaisuudessakin allekirjoitettuaan elokuussa kauden 2023 loppuun kestävän jatkosopimuksen.

Lähde: KuPS:n verkkosivut


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.