Paris Saint-Germainin keskikenttäpelaajaa Marco Verrattia odottaa kuukauden tauko tositoimista lonkkavamman takia, kertoo seura sivuillaan.

Italialaistaituri loukkaantui viime viikonloppuna Ligue 1:n Le Classiquessa Marseillea vastaan ja tuli jo hieman ennen taukoa vaihtoon. Aiemmin polvivaivan kanssa tuskaillut Verratti, 28, on pelannut tällä kaudella PSG:ssä seitsemän ottelua.

Jos neljän viikon arvio pitää paikkaansa, Italian maajoukkuepelaajalta jäävät väliin sarjapelit Lilleä, Bordeaux’ta ja Nantesia vastaan sekä Mestarien liigan ottelut RB Leipzigia ja Manchester Cityä vastaan.

Ensi perjantaina pelattavasta Lille-ottelusta saattaa olla sivussa myös hyökkääjä Kylian Mbappé, joka on PSG:n mukaan sairastunut flunssaan.

Kesällä hankittu toppari Sergio Ramos odottaa pohjevaivojen takia yhä debyyttiään, mutta hänen odotetaan liittyvän täysipainoiseen joukkueharjoitteluun ensi viikolla. Reisivammasta kärsivä keskikenttäpelaaja Leandro Paredes palannee pelikentille marraskuun maajoukkuetauon jälkeen.