Sky: Manchester United jatkaa Solskjærin komennossa – osa pelaajista on kyseenalaistanut norjalaismanagerin metodit

© Kuva: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær saa pitää paikkansa Manchester Unitedin managerina, vaikka joillain pelaajilla on epäilyksensä hänen kyvyistään viedä joukkueensa seuraavalle tasolle, kertoo Sky Sports.

Norjalaismanageri on saanut tasaisin väliajoin kritiikkiä, ja viime viikonloppuna paineet kasvoivat entisestään, kun United hävisi Liverpoolille kotikentällään 0-5 Valioliigassa. Edellisestä neljästä sarjapelistään manchesteriläiset ovat onnistuneet ottamaan vain yhden pisteen.

Huonoista tuloksista ja spekuloinnista huolimatta Solskjærin asema Unitedin managerina ei ole Skyn mukaan vaarassa.

Kaikki pelaajat haluavat norjalaisen seuralegendan menestyvän Unitedin peräsimessä, mutta osa heistä on kyseenalaistanut Solskjærin harjoitusmetodit ja sen, pystyykö hän tuomaan menestystä Manchesteriin.

Solskjær aloitti Unitedin managerina joulukuussa 2018, mutta hän jahtaa yhä ensimmäistä pokaaliaan joukkueen käskyttäjänä.

Italialaismediassa on huhuttu, että huippuvalmentaja Antonio Conte on keskustellut Unitedin kanssa Solskjærin korvaamisesta, mutta Sky Sportsin mukaan Conte ja United eivät ole olleet yhteydessä. Conte olisi kuitenkin kiinnostunut Unitedin managerin pestistä, jos se vapautuu.

Manchester United pelaa Tottenhamia ja Mancheter Cityä vastaan kahdessa seuraavassa sarjaottelussaan ja kohtaa niiden välissä Atalantan Mestarien liigassa.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.