Kuopion Palloseura jäi 2-2-tasapeliin Seinäjoen Jalkapallokerhon vieraana keskiviikkoiltana.

Tasapeli saattaa olla kohtalokas KuPSille, sillä Helsingin derbyssä HIFK:n lukemin 1-0 kaatanut HJK nousee sarjataulukossa KuPSin edelle yhdellä pisteellä. Joukkueet kohtaavat toisensa päätöskierroksella Kuopiossa.

KuPS oli ottelussa jo kahdesti takaa-ajajana, mutta onnistui nousemaan tasoihin molemmilla kerroilla. Joukkueen suurin sankari oli Tim Väyrynen, joka viimeisteli molemmat maalit.

SJK siirtyi ottelussa 1-0-johtoon jo kahdeksan minuutin kohdalla Denys Olijnykin osumalla.

Kuopiolaiset nousivat tasoihin vielä ensimmäisen jakson lopussa, kun Väyrynen viimeisteli irtopallon varmasti maaliin reilusti viidestä metristä. KuPS sai vielä kylmää vettä niskaansa pari minuuttia myöhemmin, kun Jake Jervis viimeisteli isäntien vastahyökkäyksen päätteeksi takatolpalta taukolukemiksi 2-1.

Toisella puoliajalla Väyrynen tasoitti rangaistuspotkusta loppulukemiksi 2-2.

Veikkausliigan päätöskierros pelataan tulevana sunnuntaina.