Toimittaja: Myös Borussia Dortmund kiinnostunut huippuhyökkääjästä – tässäkö Erling Braut Hålandin korvaaja?

© Kuva: Getty Images

Dusan Vlahovicin tulevaisuus puhuttaa.

Fiorentina ei suostunut luopumaan hyökkääjästään kesän siirtoikkunassa.

Atlético teki Vlahovicista tiettävästi yli 60 miljoonan euron arvoisen tarjouksen ja hyökkääjän edustajat olivat päässeet seuran kanssa sopuun siirrosta, mutta Fiorentina halusi pitää Vlahovicin itsellään.

Vlahovicin edustajat ovat sittemmin todenneet, ettei kärki aio allekirjoittaa minkäänlaista jatkosopimusta Fiorentinan kanssa. Toisin sanoen Fiorentinan on myytävä pelaajansa ensi kesänä saadakseen hänestä siirtosumman.

Tiettävästi ainakin Atlético ja Juventus ovat kuluvalla kaudella kuusi maalia viimeistelleen Vlahovicin kintereillä.

Bildin Borussia Dortmund -toimittaja Sven Westerschulzen mukaan myös Dortmund haluaa hankkia Vlahovicin ensi kesänä.

Dortmund menettänee Erling Braut Hålandin kuluvan kauden jälkeen, joten seura tarvitsee itselleen uuden ykköskärjen. Toimittajan mukaan Dortmund on kiinnostunut myös Ajaxin Sébastien Hallerista ja RB Salzburgin Karim Adeyemista.